rookmelder

Gratis rookmelders bij Beterkast.nl in mei 2020

Je staat er vast niet vaak (of ooit) bij stil dat de groepenkast echt het hart van jouw woning is. Alle energie komt uit dit kleine kastje en dit kastje verzorgt en regelt alles rondom elektrotechniek in jouw hele huis. En dat is veel…. De groepenkast zorgt hierdoor voor cruciale zaken voor de woning, maar ook voor comfort en veiligheid.

Maar natuurlijk is de meterkast niet de enige techniek die jouw woning veilig houdt. Denk maar eens aan inbraakbeveiliging en rookmelders. Laten dat toevallig ook allemaal zaken zijn die nauw verbonden zijn met elektrotechniek en waarover Beterkast kan adviseren. De focus van beterkast ligt dan wel op de basis: de meterkast, maar dat neemt niet weg dat we er niet op andere gebieden ook zijn.

Vooral het thema rookmelders is een actueel thema. Voor nieuwbouw woningen geldt dat op iedere verdieping waar gewoond wordt een rookmelder moet hangen. Per 1 juli 2022 zal deze verplichting ook gaan gelden voor bestaande bouw.

Ook hier kunnen de adviseurs van Beterkast volop informeren. In onze (her)introductiemaand Mei 2020 ontvang je bij aanschaf van een Beterkast groepenkast zelfs 2 rookmelders gratis als je de code #gratisrookmelder aan onze adviseurs doorgeeft.