Méér elektrotechniek

De meterkast is hét middelpunt van jouw elektrotechnische installatie. Zonder dit kleine kastje werkt de elektriciteit helemaal niet. Maar nadat je, samen met de adviseurs van www.beterkast.nl, de best passende meterkast hebt aangeschaft en laten monteren is binnen het vakgebied elektrotechniek nog veel meer mogelijk dan enkel deze meterkast. Benieuwd welke meerwaarde elektrotechniek nog meer kan hebben?

De adviseurs van www.beterkast.nl denken graag met je mee.

Gebouwenautomatisering / Domotica

domotica

Denk jij bij de woorden gebouwenautomatisering en domotica ook meteen aan complexe en dure oplossingen? Dit hoeft echt niet hoor. Zelfs bij de IKEA en de ACTION heb je tegenwoordig al opzichzelfstaande oplossingen. Maar wil je bijvoorbeeld de lampen en rolluiken aan elkaar koppelen in één systeem?

Dan bieden professionele, maar nog altijd laagdrempelige, oplossingen van de elektro professional de oplossing.

Schakelmateriaal in alle designs

Berker

Eigenlijk is het maar raar dat heel veel mensen zich nooit druk maken over “de stopcontacten” en hoe deze er uit zien. Je zou eens moeten tellen hoeveel schakelaars en stopcontacten (ook wel wandcontactdozen (WCD) genoemd) er in jouw woning zitten en hoeveel er eigenlijk wel niet op hele opvallende plaatsen zitten.

Hoe gaaf is het dan dat je uit wel honderd verschillende ontwerpen kunt kiezen? Je hebt schakelaars en WCD’s in verschillende materialen, kleuren en vormen.

Rookmelders

Rookmelder

Voor nieuwbouw geldt dat op iedere verdieping waar gewoond wordt een rookmelder moet hangen. Minister Raymond Knops wil dat deze verplichting ook gaat gelden voor bestaande bouw. Om gebouweigenaren voldoende tijd te geven deze maatregelen in alle bestaande woningen door te voeren, zal deze verplichting pas per 1 juli 2022 ingaan.

Zorg dat jij er op tijd bij bent en laat ons je adviseren.