Ons verhaal

Beterkast.nl is een initiatief van Elektro Scheppers. Als professioneel Elektrotechnisch installateur met projecten in de woningbouw, de zorg en bij bedrijven is Elektro Scheppers dé specialist op het gebied van Elektro uit Zuid Nederland.

Wat wij zagen gebeuren

De vakmannen en vrouwen van Elektro Scheppers komen op veel verschillende locatie en daar zagen ze steeds vaker het bewijs dat ons huidige energieverbruik met veel nieuwe apparaten veel vraagt van onze installaties. En als alles blijft werken, denken mensen niet snel aan het veranderen van de installatie.

Tijden veranderen

Gelukkig kunnen veel installaties dit verbruik nog (net) aan, maar als er plannen komen voor een aanbouw, een nieuwe keuken (met alle moderne apparatuur), een badkamer of een gehele opknapbeurt moet er toch ook echt aan de elektrotechnische installatie worden gedacht. En juist dat is iets waar niet veel mensen bij stil staan.

Passend advies is noodzakelijk

Met Beterkast.nl stelt Elektro Scheppers zijn specialisten beschikbaar voor passend advies rondom jouw installatie. En het mooiste is dat je na dit advies niet eens verder hoeft te zoeken: de monteurs van Elektro Scheppers komen direct naar jouw woning toe om de groepenkast te installeren. Alles onder 1 dak en tegen een all-in prijs.