Waarom Beterkast.nl

Het concept van Beterkast.nl lijkt zo simpel: goed advies, een goede meterkast en goede plaatsing. Maar dit op een eenvoudige, toegankelijke, begrijpelijke en online manier bieden is nieuw in de markt.

En dat is nu net precies waar Beterkast.nl voor staat.

Waarom? Lees het hieronder.

Onze veranderende energiebehoefte

Zonder dat we er bij stil staan gebruiken we allemaal steeds meer elektriciteit. Hoewel al onze apparaten steeds energiezuiniger worden komen er wel steeds meer elektrische apparaten bij. En dit is de laatste jaren in sneltreinvaart gegaan. Denk aan de opkomst van de elektrische auto’s, zonnepanelen en het feit dat onze woningen gasloos moeten worden.

Het best bewaarde geheim: de groepenkast

We staan er eigenlijk nooit bij stil. Maar al die energie wordt in jouw woning gestuurd door één apparaatje: de groepenkast (ook wel meterkast genoemd). En lijkt soms wel het best bewaarde geheim van onze huisinstallatie. Vaak is een verbouwing het startpunt om de elektrotechnische installatie eens goed onder de loep te nemen. En hierbij kom je uiteindelijk altijd uit bij de verdeler

Eenvoudig, begrijpelijk én betaalbaar advies

De specialisten van Beterkast.nl kijken samen met jou naar jouw situatie en adviseren jou hier, via onze online kanalen, graag over. Samen met jou selecteren ze de verdeler die bij jou, jouw gezin en jouw situatie past, nu en in de toekomst. Na dat we jou geadviseerd hebben zorgen we ook nog eens voor de professionele plaatsing. Alles voor jouw veilig elektro installatie!